Eva Jans

eva-017-siteIk ben Eva Jans, vrouw en moeder. Deze twee rollen in mijn leven inspireren mij in mijn werk als intuïtieve masseuse en luisterkindwerker. Ik voel, verbind, ben empathisch, open-minded en zowel zacht als krachtig. Ik hou van het leven en mijn diepe verlangen is om betekenisvol te mogen zijn in de relatie die ik met jou of je kind aanga. Ik gebruik mijn aangeboren gevoeligheid en intuïtieve vermogen om wat onbewust is bewust te maken en daarmee jou en je kind te bekrachtigen.

Ik kies ervoor om in mijn intuïtieve massages uitsluitend met vrouwen te werken, wat ruimte biedt aan een veilige vrouw-vrouw verbinding. In deze connectie wordt je vrouwelijke energie aangeraakt en versterkt. Door deze energie vrij te maken, je eraan over te geven en erop te vertrouwen, heb je toegang tot jouw authentieke vrouwelijke krachten en verlangens.

Als moeder weet ik hoe belangrijk het is om afgestemd te zijn op de onzichtbare en onbewuste ervaringswereld van mijn kinderen. Dit ongefilterde, pure en heldere contact is een bron van wijsheid, informatie en inspiratie voor mij en helpt ons allemaal om harmonieuzer met elkaar samen te leven. Dit is wat ik ieder kind en iedere ouder gun. Het raakt mij diep dat ik door een luisterkindafstemming jou als ouder kan laten zien dat er in jouw kind een wijs wezen leeft dat heel duidelijk aangeeft waar het behoefte aan heeft en naar verlangt.